Conill a la cassola amb figues seques
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: M. Rosa Sort
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Andria, La Seu d'Urgell
INGREDIENTS
- 1 conill
- 200 g de figues seques
- 1/2 got de vi ranci
- llorer
- farigola
- romaní
- canyella
- 150 g de llard (o un gotet d'oli)
- 1 ceba
- brou
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu el conill. Després poseu el llard o un gotet d'oli a la cassola i afegiu-hi el conill.
Quan tingueu el conill enrossit afegiu-hi la ceba, la farigola, una fulla de llorer, una branqueta de canyella, un trosset de romaní, una mica d'orenga, el vi ranci i doneu-hi unes voltes. Tot seguit afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure durant 30 minuts. Mentrestant feu la picada en un morter. Aleshores afegiu la picada i les figues (que prèviament haureu posat en remull durant 5 hores) a la cassola. Rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure 10 minuts més. Finalment, ja podeu emplatar.
Quan tingueu el conill enrossit afegiu-hi la ceba, la farigola, una fulla de llorer, una branqueta de canyella, un trosset de romaní, una mica d'orenga, el vi ranci i doneu-hi unes voltes. Tot seguit afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure durant 30 minuts. Mentrestant feu la picada en un morter. Aleshores afegiu la picada i les figues (que prèviament haureu posat en remull durant 5 hores) a la cassola. Rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure 10 minuts més. Finalment, ja podeu emplatar.