Confitura de pastanaga i gingebre
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a un quilo de confitura:
- 750 g de pastanagues petites
- 50 g de gingebre fresc
- 5 llavors d'anís
- 150 g de sucre moreno
- 150 g de sucre blanc
- suc de 3 taronges
PREPARACIÓ
Preparació: 25 minuts
Cocció: 45 minuts
1. Barregeu els dos tipus de sucre.
2. Espremeu les tres taronges.
3. Poseu l'aigua i el suc de taronja en un cassó amb els sucres i feu que tot plegat arrenqui el bull. Quan s'hagi desfet el sucre, afegiu-hi el gingebre pelat i ratllat i les llavors d'anís.
4. Peleu les pastanagues i ratlleu-les. Afegiu-les a la cassola i coeu-ho fins que sigui molt tova.
Cocció: 45 minuts
1. Barregeu els dos tipus de sucre.
2. Espremeu les tres taronges.
3. Poseu l'aigua i el suc de taronja en un cassó amb els sucres i feu que tot plegat arrenqui el bull. Quan s'hagi desfet el sucre, afegiu-hi el gingebre pelat i ratllat i les llavors d'anís.
4. Peleu les pastanagues i ratlleu-les. Afegiu-les a la cassola i coeu-ho fins que sigui molt tova.