Confitura de maduixa i poma

Imatge recepta de Confitura de maduixa i poma
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Georgina Regàs
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Museu de la confitura, Torrent (Girona)

INGREDIENTS

  • 2 kg de maduixes
  • 1 kg de pomes
  • 1,8 kg de sucre
  • 2 llimones

PREPARACIÓ

Renteu les maduixes sense treure'n les fulles, talleu-les i poseu-les en un bol.
Després, afegiu-hi una part del sucre i deixeu-les macerar a la nevera durant tota una nit. A continuació, poseu les maduixes en una olla, afegiu-hi una poma tallada a quarts i sense llavors i deixeu que arrenqui el bull. Tot seguit, reserveu les maduixes i retireu la poma i passeu-la pel passapurés.

A la cassola on teniu el suc de maceració, afegiu-hi la resta del sucre i la pell de llimona sencera. Deixeu-ho bullir durant 15 minuts i tireu-hi les maduixes, la poma triturada i el suc de llimona. Feu-ho coure a foc fort durant 15 minuts més.

I ja per acabar, retireu la pell de llimona i ompliu els pots de confitura fins a dalt de tot, tapeu-los i deixeu-los refredar cap per avall.
Anar al contingut