Confitat de costella de porc

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Roig Robí, Barcelona

INGREDIENTS

  • 8 costelles en un tros i amb la pell
  • 1 ceba mitjana
  • 2 pastanagues
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 pell de taronja
  • 1 pell de llimona
  • farigola i llorer
  • oli i sal
  • pebre
  • llard

PREPARACIÓ

Primer de tot, salpebreu la carn.
Fregiu la ceba i la pastanaga en una paella i quan estigui rossa, poseu-hi la carn al damunt, la pell de taronja i llimona, la fulla de llorer i la farigola, unes cullerades de llard i bastant oli. Poseu-ho al forn a 150 º durant 4 hores i quan faltin 2 hores, poseu-hi els alls i gireu la carn. Quan estigui cuit, traieu la carn de la safata, talleu-la i comenceu a muntar el plat. Podeu acompanyar-ho amb una amanida.
Anar al contingut