Colomí amb vinagreta tèbia
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Colomí amb vinagreta tèbia
- 1 colomí
- 4 ous de guatlla
- coliflor petita
- 2 pastanagues petites
- 100 g de mongeta tendra perona
- oli d'oliva verge extra
- olives d'Aragó
- 1 gra d'all
- vinagre balsàmic blanc
PREPARACIÓ
1. Hem escuat els ous de guatlla, els hem posat en vinagre i cap al microones en un bol tancat amb paper film. De la mateixa manera, hem cuit les verdures al microones.
2.A continuació, un rajolí d'oli a la paella calenta i rostim les cuixes i les blanquetes.
3.Després, i apujant la temperatura, hi courem els pits. Hi afegirem una mica de sal.
4.Mentrestant, prepararem una vinagreta calenta. En una altra paella amb oli, torrem all picat fins que sigui daurat. Ara hi afegirem el fetge. Sal i pebre.
5.Quan sigui ben ros, en frenarem la cocció abocant-hi una mica de vinagre.
6.Preparem ara les verdures. Els traiem l'aigua amb un colador i, per escalfar-les, les posem a la mateixa cassola on havíem rostit el colomí.
7.Una mica de sal, olives negres per sobre i hi afegim el fetge que hem torrat.
Acompanyarem el plat amb una amanida de musclos escabetxats!
2.A continuació, un rajolí d'oli a la paella calenta i rostim les cuixes i les blanquetes.
3.Després, i apujant la temperatura, hi courem els pits. Hi afegirem una mica de sal.
4.Mentrestant, prepararem una vinagreta calenta. En una altra paella amb oli, torrem all picat fins que sigui daurat. Ara hi afegirem el fetge. Sal i pebre.
5.Quan sigui ben ros, en frenarem la cocció abocant-hi una mica de vinagre.
6.Preparem ara les verdures. Els traiem l'aigua amb un colador i, per escalfar-les, les posem a la mateixa cassola on havíem rostit el colomí.
7.Una mica de sal, olives negres per sobre i hi afegim el fetge que hem torrat.
Acompanyarem el plat amb una amanida de musclos escabetxats!