Colomí amb Risotto de bolets de primavera
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Roca
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El celler de Can Roca, Girona
INGREDIENTS
- 4 colomins desossats (les cuixes i els pits)
- 1 l de brou de colomí
- 300 g de bolets de primavera (múrgoles, rossinyols, moixernons, etc)
- 250 g d'arròs
- 50 g de formatge serrat d'ovella (Garrotxa) ratllat
- 50 g de mantega
- 4 cullerades d'oli de pinyons
- 50 g de sofregit de ceba
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, daureu la ceba trinxada en una cassola i saltegeu les cuixes de colomí en una paella.
Seguidament, poseu les cuixes cuites de colomí a la cassola amb la ceba daurada. Incorporeu-hi el brou de colomí, l'arròs i les múrgoles, i deixeu-ho coure durant 15 minuts. Tot seguit, afegiu-hi el formatge i la mantega i remeneu-ho. Després, saltegeu els pits de colomí en una paella i acabeu-los de coure al forn. Finalment, talleu-los a tires. Per acabar, rectifiqueu de sal l'arròs i emplateu-lo. Col·loqueu el pit de colomí a sobre i decoreu-ho amb oli de pinyons.
Seguidament, poseu les cuixes cuites de colomí a la cassola amb la ceba daurada. Incorporeu-hi el brou de colomí, l'arròs i les múrgoles, i deixeu-ho coure durant 15 minuts. Tot seguit, afegiu-hi el formatge i la mantega i remeneu-ho. Després, saltegeu els pits de colomí en una paella i acabeu-los de coure al forn. Finalment, talleu-los a tires. Per acabar, rectifiqueu de sal l'arròs i emplateu-lo. Col·loqueu el pit de colomí a sobre i decoreu-ho amb oli de pinyons.