Colomí amb Risotto de bolets de primavera

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Roca
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El celler de Can Roca, Girona

INGREDIENTS

  • 4 colomins desossats (les cuixes i els pits)
  • 1 l de brou de colomí
  • 300 g de bolets de primavera (múrgoles, rossinyols, moixernons, etc)
  • 250 g d'arròs
  • 50 g de formatge serrat d'ovella (Garrotxa) ratllat
  • 50 g de mantega
  • 4 cullerades d'oli de pinyons
  • 50 g de sofregit de ceba
  • oli
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, daureu la ceba trinxada en una cassola i saltegeu les cuixes de colomí en una paella.
Seguidament, poseu les cuixes cuites de colomí a la cassola amb la ceba daurada. Incorporeu-hi el brou de colomí, l'arròs i les múrgoles, i deixeu-ho coure durant 15 minuts. Tot seguit, afegiu-hi el formatge i la mantega i remeneu-ho. Després, saltegeu els pits de colomí en una paella i acabeu-los de coure al forn. Finalment, talleu-los a tires. Per acabar, rectifiqueu de sal l'arròs i emplateu-lo. Col·loqueu el pit de colomí a sobre i decoreu-ho amb oli de pinyons.
Anar al contingut