Codonyat

Puntuació:

3,05 / 5

Categoria:
postres
Aliment principal:
fruita
Dificultat:
baixa
Temps d’elaboració:

Puntua (321 vots)

Ingredients

  • 1kg de codonys (pes net)
  • 750gr de sucre

Elaboració

Pelem i treiem el cor dels codonys. Els tallem a trossos i els posem en una cassola amb el sucre per sobre, ho tapem i ho deixem reposar 24 hores.

Ens haurà fet un suc que cobrirà completament els codonys. Posem la cassola a foc mitjà uns 50 minuts (no s'ha de remenar perquè al posar-los així a macerar ja no s'enganxa).

Ho passem pel túrmix i ja ho podem abocar en motllos. Si volem que ens quedi molt espés, després de passar-ho pel túrmix ho podem posar a foc fort.

Si ho anem remenant durant un parell de minuts veurem que s'espeseix molt i agafa un color més vermellós.

Quan estigui fred ho desemmotllem i ho podem guardar a la nevera tot un any.

Fotos de la recepta (1)

Comentaris (1)

  • nasarre

    nasarre diu:

    31/10/2010 19:22:57 Marca com a ofensiu

    El problema sempre ha estat la quantitat de sucre. Pensàvem que era la meitat del pes del codony, i li afegíem nosaltres un toc de llimona. Ara que ve la temporada del codony la farem aixi. La pega, la quitxalla, durarà poc.