Còctels de fruites sense alcohol

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Manel Tirvió
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquests còctels tenen la peculiaritat de ser una bona font de vitamina C, vitamina antioxidant per excel·lència.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per al còctel amb meló:
  • 2 taronges (per 10 cl de suc)
  • 1 taronja per decorar
  • 1 meló cantalup (per 5 cl de suc)
  • 1 kiwi, 1 meló Gàl·lia o xarop de meló com a alternatives al meló
  • 5 cl de suc de pinya (comercial)
  • cireres confitades
  • Per a la pinya colada:
  • 2 cl de crema de llet
  • 2 cl de xarop de coco (comercial)
  • 1 pinya petita (per 8 cl de suc)

PREPARACIÓ

Per fer el còctel de meló, espremeu les taronges i reserveu-ne el suc.

Seguidament, talleu el meló a daus, poseu-lo en un bol i tritureu-lo amb el túrmix.

A continuació, poseu el suc de taronja, el suc de meló, el suc de pinya i gel abundant en una coctelera i sacsegeu-ho bé.

Finalment, poseu el còctel en un got i guarniu-lo amb una rodanxa de taronja i una cirereta confitada.

Per fer la pinya colada, talleu la pinya a trossets i passeu-la per la liquadora.

Després, poseu a la coctelera el suc de la pinya, el xarop de coco, la crema de llet i gel abundant i sacsegeu-ho bé.

I ja per acabar, serviu la pinya colada en una copa.
Anar al contingut