Coca de sardines en escabetx amb orellanes, mango i ruca
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Àlex Muedra
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Visual, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
El mango és una fruita molt rica en magnesi, provitamina A i vitamina CAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- paquet de pasta de full (opcional, 4 llesques de pa pagès)
- 4 llaunes de sardines en escabetx
- 20 orellanes
- 200 ml d'aigua
- 1 mango
- 100 g de ruca
- 1 manat de cibulet
- 1 gotim de raïm pelat
PREPARACIÓ
Per començar, talleu la pasta de full en rectangles de 14 centímetres de llarg per 4 centímetres d'ample,
punxeu aquests rectangles de pasta de full amb una forquilla per evitar que s'inflin durant la cocció i deixeu-los coure al forn a 175 graus durant 12 minuts.
Per fer la crema d'orellanes, poseu a la Thermomix les orellanes, l'aigua, una mica de sal i tritureu-ho durant 8 o 10 minuts.
Mentrestant, retireu les espines de les sardines en escabetx, talleu el mango en làmines molt fines, talleu els grans de raïm pelats a quarts i retireu-ne les llavors.
A continuació, poseu la pasta de full cuita sobre un plat, unteu-la amb la crema d'orellanes, poseu els filets de sardina a sobre, els grans de raïm tallats i les làmines de mango. Guarniu la coca amb la ruca i el cibulet picat. Finalment, tireu-hi unes gotes del suc d'escabetx de les sardines per sobre per tal d'amanir la coca.
punxeu aquests rectangles de pasta de full amb una forquilla per evitar que s'inflin durant la cocció i deixeu-los coure al forn a 175 graus durant 12 minuts.
Per fer la crema d'orellanes, poseu a la Thermomix les orellanes, l'aigua, una mica de sal i tritureu-ho durant 8 o 10 minuts.
Mentrestant, retireu les espines de les sardines en escabetx, talleu el mango en làmines molt fines, talleu els grans de raïm pelats a quarts i retireu-ne les llavors.
A continuació, poseu la pasta de full cuita sobre un plat, unteu-la amb la crema d'orellanes, poseu els filets de sardina a sobre, els grans de raïm tallats i les làmines de mango. Guarniu la coca amb la ruca i el cibulet picat. Finalment, tireu-hi unes gotes del suc d'escabetx de les sardines per sobre per tal d'amanir la coca.