coca de poma

Puntuació:

2,74 / 5

Categoria:
postres
Aliment principal:
fruita
Dificultat:
alta
Temps d’elaboració:

Puntua (344 vots)

Ingredients

  • 2 ous
  • 4 cullerades soperes d'oli
  • 6 cullerades soperes de llet
  • 7 cullerades soperes de sucre
  • 8 cullerades soperes de farina
  • 1 sobre de llevadura Royal
  • 2 pomes

Elaboració

Es posen tots els ingredients a dins d'un bol gros i es barrejen bé amb la batedora minipimer.

Les pomes es tallen en forma de grills de taronja ben finetes.

S'agafa un motllo, i s'unta amb mantega, o bé si posa al fons paper vegetal perqué no s'enganxi.

Es posa una capa de la massa, i a sobre una de poma; una altre capa de massa i una de poma.

Es posa al forn previament escalfat a uns 180º, a mitja altura.

Es va vigilant, perqué depenent del tipus de forn pot estar més o menys estona. Quan es comença a daurar per els costats, es treu del forn i s'hi tiren per sobre els següents ingredients, que previament haurem batut: 100 grs. de sucre, 1 ou i 60 grs. de mantega.

Es torna a posar al forn encenen només elm grill, i quan estigui dauradeta es treu i es deixa refredar.

Comentaris (0)

    Recepta de:
    Receptes publicades:
    1
    Vots rebuts:
    344
    Comentaris rebuts:
    0
    Seguidors:
    2

    Últimes receptes de l'autor