Coca de nous amb crema de formatge
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Esther Pagès i Roca
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Roca, Esponellà
INGREDIENTS
- Per a la coca:
- 150 g de farina
- 150 g de sucre
- 1/2 sobre de llevat
- 150 cl de llet
- 75 cl d'oli de gira-sol
- 70 g de nous pelades
- 2 ous
- 1 llimona
- 1 full de paper de forn antiadherent
- Per a la crema de formatge tendre:
- 100 g de formatge tendre Dama Blanca
- 250 cl de nata líquida
- 25 g de sucre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un bol els ous, el sucre, la llet, l'oli, la farina, el llevat, la ratlladura de llimona i les nous i barregeu-ho amb la batedora.
A continuació, poseu la barreja en una safata de forn coberta amb el paper antiadherent i deixeu-ho coure al forn durant 45 minuts a 160 graus.
Per fer la crema de formatge, poseu el formatge tallat a daus en una paella i quan estigui fos, afegiu-hi la nata líquida i el sucre i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, desemmotlleu la coca, talleu-la amb un motllo rodó, poseu-la al centre del plat i salseu-la amb la crema de formatge.
A continuació, poseu la barreja en una safata de forn coberta amb el paper antiadherent i deixeu-ho coure al forn durant 45 minuts a 160 graus.
Per fer la crema de formatge, poseu el formatge tallat a daus en una paella i quan estigui fos, afegiu-hi la nata líquida i el sucre i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, desemmotlleu la coca, talleu-la amb un motllo rodó, poseu-la al centre del plat i salseu-la amb la crema de formatge.