Coca de nous amb crema de formatge

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Esther Pagès i Roca
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Roca, Esponellà

INGREDIENTS

  • Per a la coca:
  • 150 g de farina
  • 150 g de sucre
  • 1/2 sobre de llevat
  • 150 cl de llet
  • 75 cl d'oli de gira-sol
  • 70 g de nous pelades
  • 2 ous
  • 1 llimona
  • 1 full de paper de forn antiadherent
  • Per a la crema de formatge tendre:
  • 100 g de formatge tendre Dama Blanca
  • 250 cl de nata líquida
  • 25 g de sucre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol els ous, el sucre, la llet, l'oli, la farina, el llevat, la ratlladura de llimona i les nous i barregeu-ho amb la batedora.
A continuació, poseu la barreja en una safata de forn coberta amb el paper antiadherent i deixeu-ho coure al forn durant 45 minuts a 160 graus.

Per fer la crema de formatge, poseu el formatge tallat a daus en una paella i quan estigui fos, afegiu-hi la nata líquida i el sucre i remeneu-ho bé.

I ja per acabar, desemmotlleu la coca, talleu-la amb un motllo rodó, poseu-la al centre del plat i salseu-la amb la crema de formatge.
Anar al contingut