Coca de Munt (de Terrassa)

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Artur Martínez
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Capritx, Terrassa (Zona Olímpica)
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquesta coca és molt sana i completa ja que conté hidrats de carboni, verdures, proteïna i greixos vegetals. Es pot prendre com a plat únic o acompanyat d'una amanida.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 bases de coca de Munt precuites
  • 2 cebes tendres
  • 4 tomàquets
  • 100 ml d'oli d'oliva verge extra
  • 2 botifarres terregades de Terrassa
  • un polsim de sucre
  • cibulet
  • sal en escates
  • Per al sofregit de tomàquet:
  • 1 ceba de Figueres
  • 1 kg de tomacons de penjar

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba de Figueres picada.

Quan estigui dauradeta, afegiu-hi els tomacons ratllats i deixeu-ho sofregir tot junt durant uns 30, 45 minuts.

A continuació, unteu la coca amb el sofregit, poseu-hi les rodanxes de botifarra a sobre, cobriu-les amb rodanxes de tomàquet i ceba laminada, amaniu-ho amb un raig d'oli, una mica de sal en escates i una mica de sucre i deixeu-ho coure al forn durant 15 minuts a 180 graus.

I ja per acabar, emplateu la coca i guarniu-la amb una mica de cibulet picat per sobre.
Anar al contingut