Coca de figues, pernil ibèric i ceps
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sergi de Meià
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Monvínic
- Informació nutricional -Obre
Plat complet que incorpora aliments de temporada amb una aportació important en micronutrients.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 200 g de massa de pa
- 8 figues coll de dama
- 200 g d'encenalls de pernil ibèric
- 200 g de ceps
- cibulet, alfàbrega, julivert
- vinagre balsàmic
- oli d'oliva extra verge
- cristalls de sal
PREPARACIÓ
Per començar, estireu la massa de pa amb un corró fins que quedi ben prima.
Després, talleu-la en forma rectangular, poseu-la en una safata antiadherent i deixeu-la coure al forn durant 5 minuts a 180 graus.A continuació, cobriu la coca amb les figues tallades a làmines i, a sobre, poseu-hi els encenalls de pernil ibèric i els ceps tallats a làmines.Per fer la vinagreta, poseu en un bol el cibulet picat, l'alfàbrega picada, el julivert picat, el vinagre i l'oli d'oliva i remeneu-ho bé.I ja per acabar, emplateu la coca, amaniu-la amb la vinagreta i poseu-hi els cristalls de sal per sobre.
Després, talleu-la en forma rectangular, poseu-la en una safata antiadherent i deixeu-la coure al forn durant 5 minuts a 180 graus.A continuació, cobriu la coca amb les figues tallades a làmines i, a sobre, poseu-hi els encenalls de pernil ibèric i els ceps tallats a làmines.Per fer la vinagreta, poseu en un bol el cibulet picat, l'alfàbrega picada, el julivert picat, el vinagre i l'oli d'oliva i remeneu-ho bé.I ja per acabar, emplateu la coca, amaniu-la amb la vinagreta i poseu-hi els cristalls de sal per sobre.