Coca de figues, pernil ibèric i ceps

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sergi de Meià
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Monvínic
  • Informació nutricional
    -Obre

    Plat complet que incorpora aliments de temporada amb una aportació important en micronutrients.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g de massa de pa
  • 8 figues coll de dama
  • 200 g d'encenalls de pernil ibèric
  • 200 g de ceps
  • cibulet, alfàbrega, julivert
  • vinagre balsàmic
  • oli d'oliva extra verge
  • cristalls de sal

PREPARACIÓ

Per començar, estireu la massa de pa amb un corró fins que quedi ben prima.
Després, talleu-la en forma rectangular, poseu-la en una safata antiadherent i deixeu-la coure al forn durant 5 minuts a 180 graus.A continuació, cobriu la coca amb les figues tallades a làmines i, a sobre, poseu-hi els encenalls de pernil ibèric i els ceps tallats a làmines.Per fer la vinagreta, poseu en un bol el cibulet picat, l'alfàbrega picada, el julivert picat, el vinagre i l'oli d'oliva i remeneu-ho bé.I ja per acabar, emplateu la coca, amaniu-la amb la vinagreta i poseu-hi els cristalls de sal per sobre.
Anar al contingut