Cóc daurat

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sabina Mayor
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pastisseria Sabina, dolç i salat, Roquetes
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les ametlles tenen un elevat contingut en àcids grassos monoinsaturats i vitamina E, nutrients que afavoreixen la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per al bescuit base:
  • 1 ou
  • 30 g de sucre
  • 30 g de farina fluixa
  • Per al farcit:
  • 2 ous
  • 170 g de sucre
  • 85 g d'ametlla mòlta
  • 1 polsim de canyella mòlta
  • 1 polsim de llimona ratllada

PREPARACIÓ

Per fer el bescuit, separeu el rovell de la clara, poseu la clara en un bol i munteu-la a punt de neu.

Seguidament, afegiu-hi el sucre, remeneu-ho bé amb un batedor, poseu-hi el rovell, torneu-ho a remenar, incorporeu-hi la farina i remeneu-ho bé fins que quedi una massa fina.

A continuació, poseu la massa dins d'una mànega, cobriu-ne la base d'una safata folrada amb paper sulfuritzat i deixeu-ho coure al forn durant 4 minuts a 180 graus.

Per fer el farcit, poseu en un bol els ous, el sucre, la canyella, la llimona ratllada i l'ametlla mòlta i remeneu-ho bé amb un batedor fins que tingueu una massa fina.

Tot seguit, cobriu el bescuit amb el farcit i deixeu-lo coure al forn durant 20 minuts a 180 graus.
Anar al contingut