Cóc daurat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sabina Mayor
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pastisseria Sabina, dolç i salat, Roquetes
- Informació nutricional -Obre
Les ametlles tenen un elevat contingut en àcids grassos monoinsaturats i vitamina E, nutrients que afavoreixen la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Per al bescuit base:
- 1 ou
- 30 g de sucre
- 30 g de farina fluixa
- Per al farcit:
- 2 ous
- 170 g de sucre
- 85 g d'ametlla mòlta
- 1 polsim de canyella mòlta
- 1 polsim de llimona ratllada
PREPARACIÓ
Per fer el bescuit, separeu el rovell de la clara, poseu la clara en un bol i munteu-la a punt de neu.
Seguidament, afegiu-hi el sucre, remeneu-ho bé amb un batedor, poseu-hi el rovell, torneu-ho a remenar, incorporeu-hi la farina i remeneu-ho bé fins que quedi una massa fina.
A continuació, poseu la massa dins d'una mànega, cobriu-ne la base d'una safata folrada amb paper sulfuritzat i deixeu-ho coure al forn durant 4 minuts a 180 graus.
Per fer el farcit, poseu en un bol els ous, el sucre, la canyella, la llimona ratllada i l'ametlla mòlta i remeneu-ho bé amb un batedor fins que tingueu una massa fina.
Tot seguit, cobriu el bescuit amb el farcit i deixeu-lo coure al forn durant 20 minuts a 180 graus.
Seguidament, afegiu-hi el sucre, remeneu-ho bé amb un batedor, poseu-hi el rovell, torneu-ho a remenar, incorporeu-hi la farina i remeneu-ho bé fins que quedi una massa fina.
A continuació, poseu la massa dins d'una mànega, cobriu-ne la base d'una safata folrada amb paper sulfuritzat i deixeu-ho coure al forn durant 4 minuts a 180 graus.
Per fer el farcit, poseu en un bol els ous, el sucre, la canyella, la llimona ratllada i l'ametlla mòlta i remeneu-ho bé amb un batedor fins que tingueu una massa fina.
Tot seguit, cobriu el bescuit amb el farcit i deixeu-lo coure al forn durant 20 minuts a 180 graus.