Closques amb perfum de llima

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pau Castillo
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Ovic, Barcelona

INGREDIENTS

  • 600 g de closques: escopinyes, musclos, navalles, cloïsses...
  • 2 llimes
  • oli verge
  • pebre negre
  • cibulet
  • 1 canó de vainilla

PREPARACIÓ

Per fer l'emulsió de lllimes, poseu el suc de les llimes i la polpa del canó de vainilla en un bol.
Aneu-hi afegint l'oli sense parar de remenar-ho. Després, poseu-hi el cibulet picat i una mica de sal.

A continuació, poseu un raig d'oli en una cassola al foc. Quan s'hagi escalfat, afegiu-hi les closques i espereu que s¿obrin. Un cop obertes, tapeu la cassola perquè s'acabin de coure al vapor.

I ja per acabar, emplateu les closques amb una mica de l'aigua de la seva cocció, tireu-hi per sobre l'emulsió de llimes i el pebre negre. Podeu guarnir el plat amb una mica de cibulet picat i la pell de les llimes ratllada.
Anar al contingut