Civet de senglar amb bolets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Eduard Azuaza
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Les voltes de San Sebastià, Moià
INGREDIENTS
- 1kg de cuixa de senglar desossada
- 1l de vi negre
- 1 pastanaga
- 1 ceba
- 1 tronxo d'api
- 1 porro
- 4 ceps
- 100 g de fredolics
- 50 g de camagrocs en pols
- la pell d'una llimona i d'una taronja
- 1 canonet de canyella
- farina
- sal i pebre
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un bol la cuixa de senglar tallada a trossos, la pastanaga, la ceba, el porro i l'api, tot tallat a daus, la pell de la llimona,
, la pell de la taronja, la canyella, cobriu-ho amb el vi negre i deixeu-ho macerar a la nevera durant 24 hores. Després, separeu el vi, les verdures i el senglar i reserveu-ho.
A continuació, poseu el vi en un cassó i deixeu-lo reduir a foc suau.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu les verdures fins que quedin dauradetes.
Tot seguit, salpebreu els talls de senglar, enfarineu-los i fregiu-los en una cassola amb oli abundant. Quan estiguin dauradets, poseu-los al cassó del vi juntament amb les verdures saltades, els ceps laminats, els fredolics tallats a trossos, els camagrocs en pols, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure tot junt durant dues hores a foc suau.
I ja per acabar, emplateu els talls de senglar amb els bolets i les verdures i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.
, la pell de la taronja, la canyella, cobriu-ho amb el vi negre i deixeu-ho macerar a la nevera durant 24 hores. Després, separeu el vi, les verdures i el senglar i reserveu-ho.
A continuació, poseu el vi en un cassó i deixeu-lo reduir a foc suau.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu les verdures fins que quedin dauradetes.
Tot seguit, salpebreu els talls de senglar, enfarineu-los i fregiu-los en una cassola amb oli abundant. Quan estiguin dauradets, poseu-los al cassó del vi juntament amb les verdures saltades, els ceps laminats, els fredolics tallats a trossos, els camagrocs en pols, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure tot junt durant dues hores a foc suau.
I ja per acabar, emplateu els talls de senglar amb els bolets i les verdures i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.