Civet de llebre a la catalana

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Esther Pagès
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Roca, Esponellà

INGREDIENTS

  • 1 llebre
  • 3 cebes
  • 2 fulles de llorer
  • 1 cullerada de greix de porc
  • 1 copa de vi blanc
  • 1 copa d'aigua
  • 1 gra d'all
  • 12 ametlles torrades
  • 1/2 copeta d'anís
  • 1/2 copeta de moscatell
  • 1 presa de xocolata
  • sal

PREPARACIÓ

Saleu la llebre tallada i enrossiu-la en una cassola amb una mica de greix de porc. Reserveu-la.
A la mateixa cassola, poseu la ceba picada i el llorer. Sofregiu la ceba fins que quedi ben rossa. Després, afegiu-hi la llebre, el vi blanc i l'aigua, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant una hora i 45 minuts.

Mentrestant, feu una picada amb les ametlles i l'all i afegiu-la a la cassola juntament amb l'anís, el moscatell i la xocolata negra ratllada. Deixeu-ho coure un parell de minuts més i ja ho podreu emplatar.
Anar al contingut