Civet de llebre a la catalana
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Esther Pagès
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Roca, Esponellà
INGREDIENTS
- 1 llebre
- 3 cebes
- 2 fulles de llorer
- 1 cullerada de greix de porc
- 1 copa de vi blanc
- 1 copa d'aigua
- 1 gra d'all
- 12 ametlles torrades
- 1/2 copeta d'anís
- 1/2 copeta de moscatell
- 1 presa de xocolata
- sal
PREPARACIÓ
Saleu la llebre tallada i enrossiu-la en una cassola amb una mica de greix de porc. Reserveu-la.
A la mateixa cassola, poseu la ceba picada i el llorer. Sofregiu la ceba fins que quedi ben rossa. Després, afegiu-hi la llebre, el vi blanc i l'aigua, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant una hora i 45 minuts.
Mentrestant, feu una picada amb les ametlles i l'all i afegiu-la a la cassola juntament amb l'anís, el moscatell i la xocolata negra ratllada. Deixeu-ho coure un parell de minuts més i ja ho podreu emplatar.
A la mateixa cassola, poseu la ceba picada i el llorer. Sofregiu la ceba fins que quedi ben rossa. Després, afegiu-hi la llebre, el vi blanc i l'aigua, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant una hora i 45 minuts.
Mentrestant, feu una picada amb les ametlles i l'all i afegiu-la a la cassola juntament amb l'anís, el moscatell i la xocolata negra ratllada. Deixeu-ho coure un parell de minuts més i ja ho podreu emplatar.