Cireres i maduixots amb formatge de cabra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gerard Solís
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Racó, Sant Climent de Llobregat
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones:
- 200 g de cireres
- 200 g de maduixots
- 250 g de tomàquets
- 400 g de formatge de cabra
- 1 copeta de Pedro Ximénez
- 1 copeta de vinagre de Mòdena
- flor de sal
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Feu reduir en un cassó el vinagre de Mòdena i el Pedro Ximénez.
Mentrestant traieu la cua dels tomàquets i feu-los una creu a la part del darrere amb un ganivet. Escaldeu-los en un cassó amb aigua bullint i després refredeu-los en un bol amb aigua i glaçons. Peleu-los i talleu-los.
Tot seguit poseu en un bol les cireres sense pinyol tallades per la meitat, els maduixots tallats ben petits i el tomàquet que heu escaldat. Amaniu-ho amb sal, oli i la reducció de vinagre i vi. A continuació ho aboqueu en un motlle cilíndric i poseu-hi el formatge de cabra per sobre. Gratineu-ho al forn.
Un cop hagi passat el temps, desemmotlleu-ho i guarniu-ho amb una mica de reducció i unes quantes fruites. Finalment amaniu-ho amb una mica de sal i oli.
Mentrestant traieu la cua dels tomàquets i feu-los una creu a la part del darrere amb un ganivet. Escaldeu-los en un cassó amb aigua bullint i després refredeu-los en un bol amb aigua i glaçons. Peleu-los i talleu-los.
Tot seguit poseu en un bol les cireres sense pinyol tallades per la meitat, els maduixots tallats ben petits i el tomàquet que heu escaldat. Amaniu-ho amb sal, oli i la reducció de vinagre i vi. A continuació ho aboqueu en un motlle cilíndric i poseu-hi el formatge de cabra per sobre. Gratineu-ho al forn.
Un cop hagi passat el temps, desemmotlleu-ho i guarniu-ho amb una mica de reducció i unes quantes fruites. Finalment amaniu-ho amb una mica de sal i oli.