Cireres i maduixots amb formatge de cabra

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gerard Solís
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Racó, Sant Climent de Llobregat

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones:
  • 200 g de cireres
  • 200 g de maduixots
  • 250 g de tomàquets
  • 400 g de formatge de cabra
  • 1 copeta de Pedro Ximénez
  • 1 copeta de vinagre de Mòdena
  • flor de sal
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Feu reduir en un cassó el vinagre de Mòdena i el Pedro Ximénez.
Mentrestant traieu la cua dels tomàquets i feu-los una creu a la part del darrere amb un ganivet. Escaldeu-los en un cassó amb aigua bullint i després refredeu-los en un bol amb aigua i glaçons. Peleu-los i talleu-los.

Tot seguit poseu en un bol les cireres sense pinyol tallades per la meitat, els maduixots tallats ben petits i el tomàquet que heu escaldat. Amaniu-ho amb sal, oli i la reducció de vinagre i vi. A continuació ho aboqueu en un motlle cilíndric i poseu-hi el formatge de cabra per sobre. Gratineu-ho al forn.

Un cop hagi passat el temps, desemmotlleu-ho i guarniu-ho amb una mica de reducció i unes quantes fruites. Finalment amaniu-ho amb una mica de sal i oli.
Anar al contingut