Cigrons amb vieires

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marga Muñoz
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Florentina, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 kg de cigrons cuits
  • 8 vieires
  • 4 grans d'all
  • julivert
  • 1 ceba mitjana
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 3 tomàquets
  • tasseta d'oli d'oliva verge
  • sal i pebre
  • 1/4 de l brou de peix
  • 1 polsim de comí en pols
  • 1 copeta de whisky

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli sofregiu la ceba i els pebrots picats.

Quan estiguin daurats, afegiu-hi el tomàquet ja triturat, el comí, l'all i el julivert picats, rectifiqueu-ho de sal i pebre i remeneu-ho tot.

Tot seguit, poseu-hi el whisky, els cigrons i el brou i deixeu-ho coure tot junt durant uns 10 minuts.

Finalment, afegiu-hi les vieires i deixeu-ho coure tot entre 5 i 10 minuts més.
Anar al contingut