Cigrons amb morro i orella de porc

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Molí de la Barita, Viladrau

INGREDIENTS

  • 400 g de cigrons
  • 200 g de morro de porc (cuit)
  • 200 g d'orella de porc (cuita)
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • 100 g de carn de porc picada
  • 1/2 l de brou de carn i verdura
  • pebre vermell picant
  • oli d'oliva i sal Per a la picada:
  • 2 grans d'all
  • 10 ametlles
  • 2 galetes

PREPARACIÓ

En primer lloc, feu un sofregit de ceba i tomàquet. Daureu la ceba trinxada, i quan estigui ben rossa, poseu-hi el tomàquet, pelat, sense llavors i tallat a trossos.
Mentre es va fent el sofregit, fregiu la carn picada de porc en una altra paella. Tan bon punt tingueu fets els dos sofregits, passeu-los en una olla, en què també heu de tirar el brou, l'orella i el morro de porc, prèviament cuits i tallats a daus, pebre vermell picant, i els cigrons, cuits i amb una mica del brou de la seva cocció. Deixeu-ho bullir uns 15 minuts. Mentre els cigrons van bullint, feu una picada amb una mica de sal, 2 grans d'all, 10 ametlles i 2 galetes. Deixateu-la amb aigua, aboqueu-la a l'olla, deixeu coure els cigrons uns 5 minuts més, i ja podreu servir-los.
Anar al contingut