Cigrons amb botifarra negra

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Albert Asin Bayen
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bar Pinotxo, Barcelona

INGREDIENTS

  • 600 g de cigrons cuits
  • 1 botifarra negra
  • 2 cebes tallades a rodanxes
  • all
  • julivert
  • panses
  • pinyons
  • oli
  • sal grossa

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli en una olla, incorporeu-hi la ceba i deixeu-la coure a foc lent.
Quan la ceba estigui ben rossa, afegiu-hi el pinyons, les panses i la botifarra tallada a trossos petits. Després, trinxeu l'all i el julivert, i incorporeu-los a l'olla. Remeneu-ho.A continuació, afegiu-hi els cigrons i torneu a remenar-ho. Deixeu-ho coure durant dos minuts.I ja per acabar, emplateu-ho, i afegiu-hi un rajolí d'oli i sal grossa.
Anar al contingut