Cigrons amb botifarra negra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Albert Asin Bayen
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Bar Pinotxo, Barcelona
INGREDIENTS
- 600 g de cigrons cuits
- 1 botifarra negra
- 2 cebes tallades a rodanxes
- all
- julivert
- panses
- pinyons
- oli
- sal grossa
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en una olla, incorporeu-hi la ceba i deixeu-la coure a foc lent.
Quan la ceba estigui ben rossa, afegiu-hi el pinyons, les panses i la botifarra tallada a trossos petits. Després, trinxeu l'all i el julivert, i incorporeu-los a l'olla. Remeneu-ho.A continuació, afegiu-hi els cigrons i torneu a remenar-ho. Deixeu-ho coure durant dos minuts.I ja per acabar, emplateu-ho, i afegiu-hi un rajolí d'oli i sal grossa.
Quan la ceba estigui ben rossa, afegiu-hi el pinyons, les panses i la botifarra tallada a trossos petits. Després, trinxeu l'all i el julivert, i incorporeu-los a l'olla. Remeneu-ho.A continuació, afegiu-hi els cigrons i torneu a remenar-ho. Deixeu-ho coure durant dos minuts.I ja per acabar, emplateu-ho, i afegiu-hi un rajolí d'oli i sal grossa.