Cevapcice
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carles Miralles
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Viena, Sabadell
INGREDIENTS
- 4 barretes o 4 flautes
- 1 got d'oli de gira-sol
- 1 ceba
- 80 g de formatge emmental ratllat
- 2 tomàquets madurs
- Per a la cevapcice:
- 100 g de carn de vedella picada
- 2 culleradetes de mostassa
- 1/4 de ceba
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per fer la cevapcice, poseu en un bol la carn de vedella picada, la mostassa, la ceba crua i picada, la sal i el pebre i remeneu-ho tot bé amb les mans.
A continuació, doneu-li forma de botifarra i fregiu-ho tot en una paella amb oli de gira-sol abundant. Quan estigui daurat, retireu-ho del foc.
Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli, confiteu la ceba tallada en juliana.
Per fer l'entrepà, obriu les barretes per la meitat, poseu-hi la ceba confitada, el formatge ratllat i planxeu-les a la biquinera durant un parell de minuts. Finalment, poseu-hi la cevapcice al mig i ja podeu servir-los.
També podeu fer aquest entrepà sucant la barreta amb tomàquet, amanint-la amb oli i sal i posant-hi la cevapcice al mig.
A continuació, doneu-li forma de botifarra i fregiu-ho tot en una paella amb oli de gira-sol abundant. Quan estigui daurat, retireu-ho del foc.
Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli, confiteu la ceba tallada en juliana.
Per fer l'entrepà, obriu les barretes per la meitat, poseu-hi la ceba confitada, el formatge ratllat i planxeu-les a la biquinera durant un parell de minuts. Finalment, poseu-hi la cevapcice al mig i ja podeu servir-los.
També podeu fer aquest entrepà sucant la barreta amb tomàquet, amanint-la amb oli i sal i posant-hi la cevapcice al mig.