Cevapcice

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carles Miralles
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Viena, Sabadell

INGREDIENTS

  • 4 barretes o 4 flautes
  • 1 got d'oli de gira-sol
  • 1 ceba
  • 80 g de formatge emmental ratllat
  • 2 tomàquets madurs
  • Per a la cevapcice:
  • 100 g de carn de vedella picada
  • 2 culleradetes de mostassa
  • 1/4 de ceba
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per fer la cevapcice, poseu en un bol la carn de vedella picada, la mostassa, la ceba crua i picada, la sal i el pebre i remeneu-ho tot bé amb les mans.
A continuació, doneu-li forma de botifarra i fregiu-ho tot en una paella amb oli de gira-sol abundant. Quan estigui daurat, retireu-ho del foc.

Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli, confiteu la ceba tallada en juliana.

Per fer l'entrepà, obriu les barretes per la meitat, poseu-hi la ceba confitada, el formatge ratllat i planxeu-les a la biquinera durant un parell de minuts. Finalment, poseu-hi la cevapcice al mig i ja podeu servir-los.

També podeu fer aquest entrepà sucant la barreta amb tomàquet, amanint-la amb oli i sal i posant-hi la cevapcice al mig.
Anar al contingut