Cebiche de porc

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Roger Vilaginés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mare de la Font, Solsona
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    El rellom del porc és una carn molt recomanable, pobra en greixos i rica en proteïnes, en minerals i vitamines, entre les quals destaquen les del grup B.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • 300 g de rellom de porc
  • 1 tomàquet
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba tendra
  • 2 llimones o llimes
  • 1 manat de coriandre
  • sal
  • pebre
  • sucre
  • oli d'oliva
  • Per a la crema de blat de moro
  • 150 g de blat de moro en conserva
  • 30 ml d'aigua

PREPARACIÓ

Netegem el rellom de tendrums i de greix.

El tallem en medallons, rodanxes d'uns 2 o 3 mil·límetres.

Cada tall, el tallem després per la meitat.

Espremem les llimones amb les mans.

Piquem el coriandre.

Tallem les verdures a daus:

el tomàquet -amb la pell-

el pebrot vermell

el pebrot verd

la ceba tendra.

Macerem els talls de carn amb el suc de les llimones, sal i pebre, un pessic de sucre, un bon grapat de coriandre picat i les verdures tallades a daus.

Deixem que maceri a la nevera, durant 30 minuts.

En un got mesclador, triturem el blat de moro amb una batedora americana.

Anem fent una crema, afegint-hi aigua.

Ho triturem fins que aconseguim una crema espessa.

EMPLATAT:

Muntem un plat amb una cullerada de la crema de blat de moro i al damunt, el rellom i les verdures.
Anar al contingut