Cebiche de porc
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Roger Vilaginés
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Mare de la Font, Solsona
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
El rellom del porc és una carn molt recomanable, pobra en greixos i rica en proteïnes, en minerals i vitamines, entre les quals destaquen les del grup B.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones
- 300 g de rellom de porc
- 1 tomàquet
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 ceba tendra
- 2 llimones o llimes
- 1 manat de coriandre
- sal
- pebre
- sucre
- oli d'oliva
- Per a la crema de blat de moro
- 150 g de blat de moro en conserva
- 30 ml d'aigua
PREPARACIÓ
Netegem el rellom de tendrums i de greix.
El tallem en medallons, rodanxes d'uns 2 o 3 mil·límetres.
Cada tall, el tallem després per la meitat.
Espremem les llimones amb les mans.
Piquem el coriandre.
Tallem les verdures a daus:
el tomàquet -amb la pell-
el pebrot vermell
el pebrot verd
la ceba tendra.
Macerem els talls de carn amb el suc de les llimones, sal i pebre, un pessic de sucre, un bon grapat de coriandre picat i les verdures tallades a daus.
Deixem que maceri a la nevera, durant 30 minuts.
En un got mesclador, triturem el blat de moro amb una batedora americana.
Anem fent una crema, afegint-hi aigua.
Ho triturem fins que aconseguim una crema espessa.
EMPLATAT:
Muntem un plat amb una cullerada de la crema de blat de moro i al damunt, el rellom i les verdures.
El tallem en medallons, rodanxes d'uns 2 o 3 mil·límetres.
Cada tall, el tallem després per la meitat.
Espremem les llimones amb les mans.
Piquem el coriandre.
Tallem les verdures a daus:
el tomàquet -amb la pell-
el pebrot vermell
el pebrot verd
la ceba tendra.
Macerem els talls de carn amb el suc de les llimones, sal i pebre, un pessic de sucre, un bon grapat de coriandre picat i les verdures tallades a daus.
Deixem que maceri a la nevera, durant 30 minuts.
En un got mesclador, triturem el blat de moro amb una batedora americana.
Anem fent una crema, afegint-hi aigua.
Ho triturem fins que aconseguim una crema espessa.
EMPLATAT:
Muntem un plat amb una cullerada de la crema de blat de moro i al damunt, el rellom i les verdures.