Cassoleta de fruita seca
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Alegret
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pastisseria Alegret, Sant Cugat del Vallès
INGREDIENTS
- 200 g de pasta brisa dolça
- 100 g de crema
- 100g de fruita seca
- gelatina
PREPARACIÓ
Per començar, folreu el motllo amb la pasta brisa, retalleu-ne l'excés i feu uns petits talls a la base per evitar que es bufi.
Deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant uns 25 o 30 minuts. Mentrestant, desfeu la gelatina en un cassó amb aigua ben calenta. A continuació, desemmotlleu la cassoleta i farciu-la amb la crema. Cobriu-la amb els fruits secs. I ja, per acabar, pinteu-la amb la gelatina per donar-li un toc més brillant.
Deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant uns 25 o 30 minuts. Mentrestant, desfeu la gelatina en un cassó amb aigua ben calenta. A continuació, desemmotlleu la cassoleta i farciu-la amb la crema. Cobriu-la amb els fruits secs. I ja, per acabar, pinteu-la amb la gelatina per donar-li un toc més brillant.