Cassoleta de coco flamejat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Alegret
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pastisseria Alegret, Sant Cugat del Vallès
INGREDIENTS
- 200 g de pasta brisa dolça
- 80 g de farcit- base
- 100 g de crema
- 250 g de coco confitat
- sucre glaç
- gelatina
PREPARACIÓ
Per començar, escalfeu la gelatina que ja tindreu desfeta en un cassó.
Tot seguit, feu un almívar posant aigua i sucre en un cassó, i deixeu que arrenqui el bull. A continuació, folreu el motllo amb la pasta brisa i talleu-ne l'excés. Feu uns petits talls al fons per evitar que es bufi. Després, farciu la cassoleta amb el farcit-base, que prèviament haureu preparat barrejant una mica de massapà amb ous i mantega. Deixeu-ho coure al forn uns 30 minuts a 180 graus. Mentrestant, poseu el coco ratllat en un bol i barregeu-lo amb l'almívar. Deixeu-ho refredar. Quan la cassoleta estigui freda, desemmotlleu-la i farciu-la amb la crema i el coco confitat. Després, cobriu-la amb el sucre glaç i cremeu-la per sobre amb una pala ben roent. I ja, per acabar, pinteu la cassoleta amb la gelatina i emplateu-la.
Tot seguit, feu un almívar posant aigua i sucre en un cassó, i deixeu que arrenqui el bull. A continuació, folreu el motllo amb la pasta brisa i talleu-ne l'excés. Feu uns petits talls al fons per evitar que es bufi. Després, farciu la cassoleta amb el farcit-base, que prèviament haureu preparat barrejant una mica de massapà amb ous i mantega. Deixeu-ho coure al forn uns 30 minuts a 180 graus. Mentrestant, poseu el coco ratllat en un bol i barregeu-lo amb l'almívar. Deixeu-ho refredar. Quan la cassoleta estigui freda, desemmotlleu-la i farciu-la amb la crema i el coco confitat. Després, cobriu-la amb el sucre glaç i cremeu-la per sobre amb una pala ben roent. I ja, per acabar, pinteu la cassoleta amb la gelatina i emplateu-la.