Cassoleta de cananes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Clara Antúnez
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquesta recepta és rica en proteïnes i baixa en greix. Si s'acompanya de pa o d'arròs blanc i es complementa amb una amanida l'àpat serà complet i equilibrat.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 kg de cananes (en brut)
  • 1 ceba grossa de Figueres
  • 4 tomàquets de pera
  • 2 bitxos
  • oli d'oliva
  • sal
  • pebre
  • sucre

PREPARACIÓ

Per començar, netegeu les cananes, talleu-les a trossets i sofregiu-les en una cassola amb una mica d'oli.
Quan comencin a deixar anar el seu suc, afegiu-hi la ceba tallada a trossos i deixeu-ho coure tot junt durant uns 10 minuts. A continuació, poseu-hi el tomàquet tallat a trossos, rectifiqueu-ho de sal, pebre i sucre, afegiu-hi els bitxos tallats a trossos, remeneu-ho tot bé, tapeu la cassola i deixeu-ho coure tot junt a foc suau durant uns 30 minuts.

Quan ja estigui cuit, rectifiqueu-ho de sal i pebre, si convé, retireu-ho del foc i deixeu-ho reposar una estona abans de servir-ho.

I ja per acabar, emplateu la cassoleta de cananes.
Anar al contingut