Cassolada d'arròs amb tords
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Fonda Alcalà
INGREDIENTS
- 4 tords
- 250 g de costella de porc
- 200 g d'arròs
- 1 ceba
- 4 alls
- 2 patates
- 350 g de bròquil
- 1 l d'aigua
- sal i pebre
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
En primer lloc, sofregiu lleugerament els tords i la costella de porc en una cassola de fang.
A continuació, poseu-hi a daurar la ceba picada, i posteriorment, els alls trinxats. Deixeu-ho sofregir tot plegat durant uns 15 minuts i després afegiu-hi les patates tallades a daus i l'arròs, que també haureu de deixar sofregir, en aquest cas, però, només durant 5 minuts. Passat aquest temps, cobriu-ho amb aigua bullent, rectifiqueu-ho de sal i pebre, tireu-hi el bròquil, feu-ho bullir uns 15 minuts més i ja ho tindreu a punt de servir.
A continuació, poseu-hi a daurar la ceba picada, i posteriorment, els alls trinxats. Deixeu-ho sofregir tot plegat durant uns 15 minuts i després afegiu-hi les patates tallades a daus i l'arròs, que també haureu de deixar sofregir, en aquest cas, però, només durant 5 minuts. Passat aquest temps, cobriu-ho amb aigua bullent, rectifiqueu-ho de sal i pebre, tireu-hi el bròquil, feu-ho bullir uns 15 minuts més i ja ho tindreu a punt de servir.