Cassola del tros

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Dolors Roma
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els cargols, si els comparem amb altres carns, te un baix contingut calòric i en canvi les seves proteïnes contenen aminoàcids essencials igual que la carn vermella.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 g de cansalada
  • 150 g de costella de porc
  • 150 g de llonganissa tendra
  • 150 g de botifarra negra
  • 300 g de conill
  • 1/2 kg de cargols nets i bullits
  • 2 cebes mitjanes
  • 4 alls
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 albergínia
  • 1 tomàquet madur ratllat
  • 1 branqueta de timó
  • 1 bitxo petit
  • 500 g de patates
  • 500 g d'espinacs
  • sal, pebre negre
  • oli d'oliva
  • aigua

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli fregiu la cansalada, la costella, la llonganissa i el conill tot tallat a trossos i prèviament salpebrats.

Quan estiguin ben dauradets, retireu la carn, reserveu-la i a la mateixa cassola sofregiu la ceba i l'all picat. Quan estiguin rossos, afegiu-hi l'albergínia i els pebrots tallats a dauets i el tomàquet ratllat i deixeu-ho sofregir tot junt durant una estona.

A continuació, poseu-hi unes quantes fulles d'espinacs tallades a trossos, els cargols, la carn prèviament fregida, la patata pelada i escapçada, cobriu-ho tot amb aigua calenta i deixeu-ho coure.

Quan la patata estigui al punt, rectifiqueu-ho de sal i pebre, afegiu-hi el bitxo, el timó, la botifarra negra tallada a rodanxes i les fulles d'espinacs i deixeu-ho coure un parell de minuts més.

I ja per acabar, emplateu la carn amb els cargols, les patates i els espinacs.
Anar al contingut