Carxofa al forn amb cuixa de pollastre
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 4 carxofes
- 1 cuixa de pollastre oberta
- 2 grans d'all
- 1 fulla de llorer
- orenga en fulla
- gotes de suc de llimona
- sal
- pebre
- oli d'oliva
- 1 got de brou de verdures
PREPARACIÓ
1. Talleu la part de dalt de les carxofes i traieu les fulles exteriors més dures, però no les netegeu gaire...
2. Doneu uns cops a les carxofes, amb força, per separar una mica les fulles abans de coure-les.
3. Talleu el gra d'all pel mig i fiqueu cadascuna de les meitats en cada carxofa. Salpebreu-les generosament i poseu-les mirant cap enlaire en un plat fondo o en un bol. Afegiu-hi la fulla de llorer i el brou i filmeu-ho.
a. Ho coeu al microones 20 minuts a 500 W.
4. Traieu-les del microones, i deixeu que es refredin sense destapar-les.
5. Escalfeu el plat "crisp" 2 minuts.
6. Salpebreu la cuixa i poseu-hi orenga. Poseu-la al plat crisp i coeu-la uns 12 minuts, primer amb la pell en contacte amb el plat. Gireu-la a mitja cocció.
7. Emplateu-ho.
2. Doneu uns cops a les carxofes, amb força, per separar una mica les fulles abans de coure-les.
3. Talleu el gra d'all pel mig i fiqueu cadascuna de les meitats en cada carxofa. Salpebreu-les generosament i poseu-les mirant cap enlaire en un plat fondo o en un bol. Afegiu-hi la fulla de llorer i el brou i filmeu-ho.
a. Ho coeu al microones 20 minuts a 500 W.
4. Traieu-les del microones, i deixeu que es refredin sense destapar-les.
5. Escalfeu el plat "crisp" 2 minuts.
6. Salpebreu la cuixa i poseu-hi orenga. Poseu-la al plat crisp i coeu-la uns 12 minuts, primer amb la pell en contacte amb el plat. Gireu-la a mitja cocció.
7. Emplateu-ho.