Carpaccio de pop á feira
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Alexandre Suñe
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pla, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 kg de pop
- 2 fulles de llorer
- oli
- 2 claus d'olor
- patates
- oli de gira-sol
- pebre vermell dolç
- cibulet
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu en una olla amb aigua, fulles de llorer i claus d'olor, les potes del pop.
Quan estiguin bullides, deixeu-les refredar i emboliqueu-les en paper film de manera que quedi un cilindre ben premsat. Deixeu-lo refredar a la nevera durant 2 o 3 hores, i després poseu-lo al congelador. Mentrestant, fregiu unes patates en una paella amb oli. Després, deixeu-les a sobre d'un tros de paper absorvent perquè quedin ben eixutes. A continuació, talleu el pop en rodanxes ben fines. Tot seguit, col·loqueu les rodanxes de pop al fons del plat i amaniu-les amb oli, pebre vermell dolç i sal maldon. Cobriu-ho amb les patates fregides i decoreu-ho amb cibulet.
Quan estiguin bullides, deixeu-les refredar i emboliqueu-les en paper film de manera que quedi un cilindre ben premsat. Deixeu-lo refredar a la nevera durant 2 o 3 hores, i després poseu-lo al congelador. Mentrestant, fregiu unes patates en una paella amb oli. Després, deixeu-les a sobre d'un tros de paper absorvent perquè quedin ben eixutes. A continuació, talleu el pop en rodanxes ben fines. Tot seguit, col·loqueu les rodanxes de pop al fons del plat i amaniu-les amb oli, pebre vermell dolç i sal maldon. Cobriu-ho amb les patates fregides i decoreu-ho amb cibulet.