Carpaccio de llobarro amb alfàbrega
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Latorre
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Morros, Torredembarra
INGREDIENTS
- 500 g de llobarro
- 3 escalunyes
- 3 tomàquets madurs
- 1 llimona
- oli d'oliva verge
- vinagre de cava brut
- alfàbrega
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Primer netegeu el llobarro i traieu-hi l'espina. Després poseu sal i pebre al fons d'un plat, filetegeu el llobarro a làmines fines i aneu-lo col·locant damunt del plat. Un cop cobert el fons del plat, torneu-hi a posar sal i pebre. Unteu-lo amb un pinzell amb suc de llimona. i reserveu-lo a la nevera. Mentrestant, escaldeu els tomàquets madurs, peleu-los i traieu-los-hi les llavors. Piqueu el tomàquet, l'alfàbrega i l'escalunya tot ben petit (si voleu podeu afegir-hi també all picat). Barregeu-ho tot ben barrejat i afegiu-hi oli d'oliva. A l'hora de servir-lo, pinteu el peix amb vinagre de brut nature. Després poseu-hi la vinagreta pel damunt i ja ho podeu servir.