Carpaccio de carbassó amb bacallà

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sònia Solà
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bodega Sepúlveda, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 carbassó mitjà
  • 150 g de bacallà esqueixat
  • 150 g de bacallà fumat
  • llimona
  • sal i pebre negre
  • 1 gotet d'oli d'oliva verge
  • 1 gotet de vinagre de cava
  • una culleradeta de crema de balsàmic blanc
  • 1 tomàquet
  • 100 g de formatge parmesà
  • olives negres

PREPARACIÓ

Per començar, talleu el carbassó a rodanxes molt fines per cobrir la base d'un plat.
Seguidament poseu-hi a sobre una mica de sal, oli i suc de llimona i deixeu-ho refredar a la nevera durant 10 minuts.

A continuació, cobriu el carbassó amb el bacallà fumat i l'esqueixat, tots dos tallats a trossos petits, i amaniu-ho amb el vinagre balsàmic blanc, el vinagre de cava i el pebre negre. Finalment, guarniu el plat amb les olives negres, el tomàquet ratllat i una mica de formatge parmesà ratllat.
Anar al contingut