Carpaccio de carbassó amb bacallà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sònia Solà
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Bodega Sepúlveda, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 carbassó mitjà
- 150 g de bacallà esqueixat
- 150 g de bacallà fumat
- llimona
- sal i pebre negre
- 1 gotet d'oli d'oliva verge
- 1 gotet de vinagre de cava
- una culleradeta de crema de balsàmic blanc
- 1 tomàquet
- 100 g de formatge parmesà
- olives negres
PREPARACIÓ
Per començar, talleu el carbassó a rodanxes molt fines per cobrir la base d'un plat.
Seguidament poseu-hi a sobre una mica de sal, oli i suc de llimona i deixeu-ho refredar a la nevera durant 10 minuts.
A continuació, cobriu el carbassó amb el bacallà fumat i l'esqueixat, tots dos tallats a trossos petits, i amaniu-ho amb el vinagre balsàmic blanc, el vinagre de cava i el pebre negre. Finalment, guarniu el plat amb les olives negres, el tomàquet ratllat i una mica de formatge parmesà ratllat.
Seguidament poseu-hi a sobre una mica de sal, oli i suc de llimona i deixeu-ho refredar a la nevera durant 10 minuts.
A continuació, cobriu el carbassó amb el bacallà fumat i l'esqueixat, tots dos tallats a trossos petits, i amaniu-ho amb el vinagre balsàmic blanc, el vinagre de cava i el pebre negre. Finalment, guarniu el plat amb les olives negres, el tomàquet ratllat i una mica de formatge parmesà ratllat.