Carpaccio d'ous de reig

imatge de recurs
  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Carpaccio d'ous de reig
  • (per a 2 persones)
  • sal de Maldon
  • oli d'oliva verge
  • mostassa
  • ametlles tendres
  • 1 llimona
  • 2 ous de reig grossos
  • Bolets a la llauna
  • (per a 2 persones)
  • botons de rovelló
  • botons de llenegues
  • julivert
  • all
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Carpaccio d'ous de reig
1. Comencem el carpaccio pelant la part de la terra dels ous de reig. Els tallem en làmines molt fines i els anem distribuint de forma circular al plat.

2. Per fer la vinagreta, posem una mica de mostassa en un bol i la comencem a batre.

3. Hi afegim una mica de sal i una mica de pebre mòlt i oli d'oliva, que l'anem afegint a poc a poc mentre ho remenem. Hi afegim una mica de suc de llimona i ho continuem batent fins que ens quedi com una emulsió.

4. Ara posem la vinagreta en un biberó i la distribuïm per sobre de les làmines dels ous de reig

5. Posem al damunt d'aquest carpaccio una mica de sal de Maldon.

6. Tallem les ametlles a làmines i les hi afegim. El carpaccio ja està fet.

Bolets a la llauna
1. Tenim els botons de rovellons i els botons de llenegues en dos bols. Posem en cadascun dels bols sal, pebre i una mica d'oli. Ho removem.

2. En una planxa calenta hi anem posant els bolets. Un cop els tinguem marcats, fiquem la planxa al forn cinc minuts.

3. Traiem la planxa del forn. Els bolets han anat deixant el suc, que ha emulsionat amb l'oli.

4. Piquem una mica d'all i julivert i afegim a aquesta barreja una mica d'oli. A continuació, posem una mica d'aquest preparat als bolets, i ja els tenim llestos!
Anar al contingut