Carpaccio d'ou de reig amb flocs de fetge gras

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Raquel Grivé
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La taverna d'en Grivé, Granollers

INGREDIENTS

  • 4 ous de reig
  • 100 g de fetge gras
  • 50 g de pinyons torrats
  • oli d'oliva
  • vinagre
  • flor de sal

PREPARACIÓ

Netegeu els ous de reig i talleu-los a làmines molt fines.
Després, emplateu-los de manera que cobreixin tot el plat.

Per fer la vinagreta, poseu en un bol el vinagre de Mòdena, l'oli d'oliva, una mica de sal, una mica de pebre i uns pinyons torrats i picats. Remeneu-ho bé.

A continuació, talleu el fetge gras amb una màquina de tallar embotits de manera que quedin làmines molt fines. Poseu aquestes làmines a sobre dels ous de reig tallats.

I ja per acabar, poseu la vinagreta per sobre dels ous de reig i guarniu el plat amb una mica de flor de sal.
Anar al contingut