Carpaccio d'ou de reig amb flocs de fetge gras
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Raquel Grivé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La taverna d'en Grivé, Granollers
INGREDIENTS
- 4 ous de reig
- 100 g de fetge gras
- 50 g de pinyons torrats
- oli d'oliva
- vinagre
- flor de sal
PREPARACIÓ
Netegeu els ous de reig i talleu-los a làmines molt fines.
Després, emplateu-los de manera que cobreixin tot el plat.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol el vinagre de Mòdena, l'oli d'oliva, una mica de sal, una mica de pebre i uns pinyons torrats i picats. Remeneu-ho bé.
A continuació, talleu el fetge gras amb una màquina de tallar embotits de manera que quedin làmines molt fines. Poseu aquestes làmines a sobre dels ous de reig tallats.
I ja per acabar, poseu la vinagreta per sobre dels ous de reig i guarniu el plat amb una mica de flor de sal.
Després, emplateu-los de manera que cobreixin tot el plat.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol el vinagre de Mòdena, l'oli d'oliva, una mica de sal, una mica de pebre i uns pinyons torrats i picats. Remeneu-ho bé.
A continuació, talleu el fetge gras amb una màquina de tallar embotits de manera que quedin làmines molt fines. Poseu aquestes làmines a sobre dels ous de reig tallats.
I ja per acabar, poseu la vinagreta per sobre dels ous de reig i guarniu el plat amb una mica de flor de sal.