Carpa amb salsa d'anet

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Tomàs Serveto
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Taula, Barcelona

INGREDIENTS

  • 750 g de filet de carpa
  • un manat d'anet fresc
  • 1/2 l de fumet de peix
  • 300 g de patates noves
  • sal, pebre i mantega
  • 1 gotet d'oli d'oliva
  • 1 copa de vi blanc
  • julivert fresc

PREPARACIÓ

Aquest plat el podeu fer amb carpa, amb truita o amb qualsevol altre peix d'aigua dolça.
Per començar, marqueu els filets de peix (prèviament salpebrats) en una paella calenta amb una mica de mantega. Un cop marcat el peix i reservat, passeu a preparar la salsa. Poseu l'anet picat a la paella i flamegeu-lo amb brandi. Després tireu-hi el fumet de peix i deixeu-ho reduir uns dos minuts. En una altra paella amb una mica de mantega, salteu-hi les patates (prèviament bullides) amb julivert picat. Quan la salsa ja estigui prou reduïda, lligueu-la amb mantega i incorporeu-hi el peix perquè s'acabi de coure. Uns minuts després, ja tindreu el plat a punt. Serviu els filets amb les patates i la salsa.
Anar al contingut