Carmanyola de patates

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 2 ous
  • 1 cullerada de caviar d'arengada
  • 80 g de bacallà esqueixat
  • 1 ceballot tendre
  • 6 o 8 patates petites

PREPARACIÓ

1. Talleu les cues del ceballot tendre.
2. Salteu-les a la paella, amb oli i sal, fins que estiguin dauradetes.
3. Afegiu-hi aigua i espereu que se la beguin tota.
4. Afegiu-hi les patates Mona Lisa i el bacallà esqueixat per enrossir-lo una mica.
5. Un rajolinet més d'oli, i hi poseu els dos ous, com si féssiu un remenat.
6. Al final, una mica de ceballot cru i caviar d'arengada.

L'Isma et proposa acompanyar la carmanyola de patates amb una amanida de tomàquets i anxoves.
Anar al contingut