Carmanyola de patates
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 2 ous
- 1 cullerada de caviar d'arengada
- 80 g de bacallà esqueixat
- 1 ceballot tendre
- 6 o 8 patates petites
PREPARACIÓ
1. Talleu les cues del ceballot tendre.
2. Salteu-les a la paella, amb oli i sal, fins que estiguin dauradetes.
3. Afegiu-hi aigua i espereu que se la beguin tota.
4. Afegiu-hi les patates Mona Lisa i el bacallà esqueixat per enrossir-lo una mica.
5. Un rajolinet més d'oli, i hi poseu els dos ous, com si féssiu un remenat.
6. Al final, una mica de ceballot cru i caviar d'arengada.
L'Isma et proposa acompanyar la carmanyola de patates amb una amanida de tomàquets i anxoves.
2. Salteu-les a la paella, amb oli i sal, fins que estiguin dauradetes.
3. Afegiu-hi aigua i espereu que se la beguin tota.
4. Afegiu-hi les patates Mona Lisa i el bacallà esqueixat per enrossir-lo una mica.
5. Un rajolinet més d'oli, i hi poseu els dos ous, com si féssiu un remenat.
6. Al final, una mica de ceballot cru i caviar d'arengada.
L'Isma et proposa acompanyar la carmanyola de patates amb una amanida de tomàquets i anxoves.