Carmanyola d'empedrat amb alfals germinat

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 1 safata d'alfals germinat
  • 5 patates bullides
  • 1 cullerada d'olivada
  • 80 g de bacallà esqueixat al punt de sal
  • fulles d'enciam, herba dels canonges...
  • cireres àcides
  • oli d'oliva verge extra
  • 1 ceba tendra

PREPARACIÓ

  1. Peleu i talleu les patates bullides.
  2. Després, esqueixeu el bacallà i afegiu-hi força oli d'oliva, mitja culleradeta d'olivada, un grapat d'alfals germinat, la patata tallada a trossets i la ceba tendra trinxada.
  3. Incorporeu-hi les cireres.
  4. Prepareu la carmanyola amb un paper absorbent i una mica d'aigua amb les fulles d'enciam i els canonges. A l'altra part de la carmanyola, hi poseu tota la resta. I a la feina, ho barregeu!
Anar al contingut