Cargols amb sèpia i botifarra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marga Muñoz
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Florentina, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg de cargols
- 400 g de botifarra crua
- 1 sèpia grossa (400 g)
- la bossa de tinta de la sèpia
- 1 ceba grossa
- 4 tomàquets madurs
- 4 grans d'all
- julivert
- 1 tasseta d'oli d'oliva
- 1 gotet de conyac
- 1 culleradeta de pols d'herbes
PREPARACIÓ
Per començar, en una cassola amb oli salteu la sèpia tallada a trossos.
Quan estigui daurada, retireu-la, reserveu-la i a la mateixa cassola salteu-hi la botifarra tallada a trossos.
Quan estigui daurada, retireu-la, reserveu-la i a la mateixa cassola sofregiu-hi la ceba picada i l'all i el julivert picats.
Quan estiguin rossos, afegiu-hi la tinta de sèpia, el tomàquet, que haureu triturat, la pols d'herbes, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure tot durant uns 5 minuts.
Tot seguit, poseu-hi el conyac, la botifarra, la sèpia i els cargols, ja bullits, i deixeu-ho coure.
Quan estigui daurada, retireu-la, reserveu-la i a la mateixa cassola salteu-hi la botifarra tallada a trossos.
Quan estigui daurada, retireu-la, reserveu-la i a la mateixa cassola sofregiu-hi la ceba picada i l'all i el julivert picats.
Quan estiguin rossos, afegiu-hi la tinta de sèpia, el tomàquet, que haureu triturat, la pols d'herbes, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure tot durant uns 5 minuts.
Tot seguit, poseu-hi el conyac, la botifarra, la sèpia i els cargols, ja bullits, i deixeu-ho coure.