Carbassonets flor amb ou escumat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sergi Blasi
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El lliure, Barcelona
INGREDIENTS
- 16 carbassonets flor
- 280 g de fetge d'ànec fresc
- 1/2 l de fons d'aviram
- 50 g de pernil ibèric
- 1/2 l de crema de llet
- sal
- pebre Per als ous escumats:
- 1 l d'aigua
- 15 g de sal
- 10 ml de vinagre blanc
- 4 ous
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu i marqueu els carbassonets en una paella.
Incorporeu-hi el fons d'aviram i deixeu-ho coure uns minuts. Mentrestant, poseu en un cassó aigua, sal i vinagre i deixeu que cogui a 85 graus. Tot seguit, afegiu-hi l'ou sense closca i deixeu-ho coure 2 minuts. Després, refresqueu-lo en un bol amb aigua i gel. Per fer la salsa, retireu els carbassonets de la paella i afegiu-hi els daus de pernil. Després, daureu el fetge d'ànec salpebrat en una paella calenta. Finalment, afegiu crema de llet a la paella on teniu el pernil i deixeu-ho coure uns minuts. I ja, per acabar, emplateu els carbassonets. Col·loqueu-hi el fetge a sobre i l'ou escumat. Salsegeu-ho tot per sobre.
Incorporeu-hi el fons d'aviram i deixeu-ho coure uns minuts. Mentrestant, poseu en un cassó aigua, sal i vinagre i deixeu que cogui a 85 graus. Tot seguit, afegiu-hi l'ou sense closca i deixeu-ho coure 2 minuts. Després, refresqueu-lo en un bol amb aigua i gel. Per fer la salsa, retireu els carbassonets de la paella i afegiu-hi els daus de pernil. Després, daureu el fetge d'ànec salpebrat en una paella calenta. Finalment, afegiu crema de llet a la paella on teniu el pernil i deixeu-ho coure uns minuts. I ja, per acabar, emplateu els carbassonets. Col·loqueu-hi el fetge a sobre i l'ou escumat. Salsegeu-ho tot per sobre.