Carbassó farcit

Puntuació:

2,95 / 5

Categoria:
aperitius
Aliment principal:
verdures i hortalisses
Dificultat:
mitjana
Temps d’elaboració:

Puntua (332 vots)

Ingredients

  • carbassó
  • formatge tallat prim
  • cansalada viada curada
  • llagostins
  • sal i pebre
  • ou i farina
  • escuradents

Elaboració

Cal tallar el carbassó en llesques de dalt a baix (amb un pelador, per exemple) i se'ls hi hi posa sal i pebre per damunt.

S'estenen les llesques sobre d'una superfície plana i a sobre de cada una s'hi va posant: una llesca de bacó (ben prima), una de formatge (manxec tendre, per exemple) i un llagostí.

A continuació s'enrotlla i s'agafa amb l'escuradents. Es passa per farina i ou i es cou a la fregidora amb l'oli ben calent.

Es deixa escórrer en un paper absorbent i es serveix calent.

Bon profit!

Comentaris (0)

    Recepta de:
    Receptes publicades:
    1
    Vots rebuts:
    332
    Comentaris rebuts:
    0
    Seguidors:
    0