Caramel de mel de romaní
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 200 ml mel de romaní
- 50 ml d'aigua
- 1 branca de romaní (o alguna altra herba o espècie)
- 50 g sucre
PREPARACIÓ
1.- Poseu la mel de romaní al foc amb un cassó petit.
2.- Mentre s'escalfa, hi podeu afegir, segons el vostre gust, alguna herba fresca (romaní, menta, timó,...) o alguna espècie (pebre, ginebró, curri...)
3.- Quan estigui a punt de caramel vesseu la mel sobre el marbre de la cuina, mirant que quedi ben estesa i faci una capa fina. Manipuleu-la amb una espàtula, sense tocar-la amb els dits, per no cremar-vos.
4.- Un cop la mel estigui freda, podeu combinar els cristalls de mel que hàgiu fet amb mató, quallada o formatge fresc.
2.- Mentre s'escalfa, hi podeu afegir, segons el vostre gust, alguna herba fresca (romaní, menta, timó,...) o alguna espècie (pebre, ginebró, curri...)
3.- Quan estigui a punt de caramel vesseu la mel sobre el marbre de la cuina, mirant que quedi ben estesa i faci una capa fina. Manipuleu-la amb una espàtula, sense tocar-la amb els dits, per no cremar-vos.
4.- Un cop la mel estigui freda, podeu combinar els cristalls de mel que hàgiu fet amb mató, quallada o formatge fresc.