Canya d'alvocat i llima

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Roca
  • Dificultat: Alta
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El celler de Can Roca, Girona
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'alvocat és un fruit ric en greixos monoinsaturats i vitamina E, nutrients beneficiosos per al sistema cardiovascularAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 3 alvocats
  • 20 ml de suc de llima
  • 50 g de sucre
  • 4 fulles d'alfàbrega

PREPARACIÓ

Per començar, feu un puré que serà el farciment de la canya d'alvocat; poseu a la batedora la polpa de 2 alvocats, el sucre i el suc de llima, tritureu-ho bé i reserveu-ho a la nevera.

Mentrestant, prepareu una làmina de plàstic film damunt d'una superfície plana.

A continuació, talleu l'alvocat que us quedava, per la meitat, longitudinalment, i peleu-lo. Després, feu-ne 5 làmines molt fines, de la mateixa mida, tallades amb el pelador, i sobreposades les unes sobre les altres. Tot seguit, poseu-les sobre el plàstic film, poseu una culleradeta de farcit al centre de la canya i tanqueu-ho amb l'ajut del film fent una forma cilíndrica. Al moment de servir, traieu el plàstic film.

I ja per acabar, poseu la canya al centre del plat i claveu entre les làmines germinats d'alfàbrega.
Anar al contingut