Cansalada amb vieira, bull blanc i bolets

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Rubèn Guilera
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Calop, Molins de Rei

INGREDIENTS

  • 1 papada de porc
  • greix d'ànec
  • 4 vieires
  • 300 g de bull blanc
  • 200 g de bolets
  • 10 g de mizzuna
  • oli d'arbequina
  • sal Maldon
  • sal gruixuda, alls i farigola

PREPARACIÓ

Per començar, poseu sal a la base d'una safata, afegiu-hi els alls, la farigola i la papada, cobriu-ho tot amb més sal i deixeu-ho macerar durant 5 hores a la nevera.

Seguidament, netegeu la papada, unteu-la amb greix d'ànec, poseu-la en una safata i deixeu-la confitar al forn durant 15 hores a 75 graus.

Després, talleu-la a rodanxes gruixudes i salteu-la en una paella sense oli.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu la vieira ja salada.

Tot seguit, en una altra paella amb una mica d'oli salteu els bolets tallats a daus.

Finalment, en una altra paella sense oli, salteu el bull tallat a rodanxes.

I ja per acabar, emplateu la papada, poseu-hi la vieira a sobre, els bolets i el bull al costat i guarniu el plat amb la mizzuna amanida amb oli i sal Maldon.
Anar al contingut