Canelons de verduretes amb botifarró

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 carabassó
  • 1/2 albergínia
  • 1 tomàquet pelat i tallat
  • 2 porros
  • pinyons
  • 2 botifarrons de ceba
  • 1 gotet de crema de llet
  • 4 plaques de pasta de lasanya
  • 100 g de llardons de cansalada
  • oli, sal i pebre Per a la salsa:
  • 100 g d'espinacs bullits
  • 1 gotet de crema de llet

PREPARACIÓ

Comenceu sofregint les verdures, primer el porro i després el carabassó i l'albergínia, salpebreu-ho i quan hagi agafat color, afegiu-hi el tomàquet pelat i sense llavors i també els pinyons.
Talleu el botifarró de ceba i incorporeu-l'hi. Poseu-hi una mica de crema de llet i deixeu-ho coure uns 15 minuts; reserveu-lo a la nevera perquè agafi consistència. Mentrestant podeu bullir la pasta. Per a fer la crema d'espinacs, poseu la crema de llet en un cassó, una mica de pebre i sal i els espinacs bullits. Després passeu-ho per la batedora i us quedarà com una beixamel. Munteu el caneló i salsegeu-lo. Guarniu-ho amb uns llardons de cansalada.
Anar al contingut