Canelons de verduretes amb botifarró
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 carabassó
- 1/2 albergínia
- 1 tomàquet pelat i tallat
- 2 porros
- pinyons
- 2 botifarrons de ceba
- 1 gotet de crema de llet
- 4 plaques de pasta de lasanya
- 100 g de llardons de cansalada
- oli, sal i pebre Per a la salsa:
- 100 g d'espinacs bullits
- 1 gotet de crema de llet
PREPARACIÓ
Comenceu sofregint les verdures, primer el porro i després el carabassó i l'albergínia, salpebreu-ho i quan hagi agafat color, afegiu-hi el tomàquet pelat i sense llavors i també els pinyons.
Talleu el botifarró de ceba i incorporeu-l'hi. Poseu-hi una mica de crema de llet i deixeu-ho coure uns 15 minuts; reserveu-lo a la nevera perquè agafi consistència. Mentrestant podeu bullir la pasta. Per a fer la crema d'espinacs, poseu la crema de llet en un cassó, una mica de pebre i sal i els espinacs bullits. Després passeu-ho per la batedora i us quedarà com una beixamel. Munteu el caneló i salsegeu-lo. Guarniu-ho amb uns llardons de cansalada.
Talleu el botifarró de ceba i incorporeu-l'hi. Poseu-hi una mica de crema de llet i deixeu-ho coure uns 15 minuts; reserveu-lo a la nevera perquè agafi consistència. Mentrestant podeu bullir la pasta. Per a fer la crema d'espinacs, poseu la crema de llet en un cassó, una mica de pebre i sal i els espinacs bullits. Després passeu-ho per la batedora i us quedarà com una beixamel. Munteu el caneló i salsegeu-lo. Guarniu-ho amb uns llardons de cansalada.