Canelons de bolets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Glòria Blanco
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Provença, Barcelona
INGREDIENTS
- 20 canelons
- 200 g d'escalunyes
- 350 g de ceps (o bolets de temporada)
- 100 g de mantega
- 1 got de llet
- 1 got de vi de Porto
- un polsim de farina
- nou moscada
- pebre negre
- sal
- oli
PREPARACIÓ
Per fer el farcit, sofregiu l'escalunya picada amb una mica de mantega i oli.
Quan estigui rossa, incorporeu-hi els bolets tallats a trossos, la sal, el pebre i el Porto. Quan el Porto hagi reduït, afegiu-hi una mica de farina i llet per lligar-ho. Remeneu-ho. Poseu el farcit sobre la pasta de caneló xinesa crua, emboliqueu-los i bulliu-los durant dos minuts en una cassola amb aigua bullint. A continuació, col·loqueu els canelons en una safata per al forn, cobriu-los amb la beixamel que prèviament haureu preparat, el formatge ratllat i una mica de mantega. Gratineu-los al forn durant dos minuts i ja podreu emplatar-los. Podeu decorar-los amb uns tros sos de bolets crus o saltats.
Quan estigui rossa, incorporeu-hi els bolets tallats a trossos, la sal, el pebre i el Porto. Quan el Porto hagi reduït, afegiu-hi una mica de farina i llet per lligar-ho. Remeneu-ho. Poseu el farcit sobre la pasta de caneló xinesa crua, emboliqueu-los i bulliu-los durant dos minuts en una cassola amb aigua bullint. A continuació, col·loqueu els canelons en una safata per al forn, cobriu-los amb la beixamel que prèviament haureu preparat, el formatge ratllat i una mica de mantega. Gratineu-los al forn durant dos minuts i ja podreu emplatar-los. Podeu decorar-los amb uns tros sos de bolets crus o saltats.