Canelons de bolets

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Glòria Blanco
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Provença, Barcelona

INGREDIENTS

  • 20 canelons
  • 200 g d'escalunyes
  • 350 g de ceps (o bolets de temporada)
  • 100 g de mantega
  • 1 got de llet
  • 1 got de vi de Porto
  • un polsim de farina
  • nou moscada
  • pebre negre
  • sal
  • oli

PREPARACIÓ

Per fer el farcit, sofregiu l'escalunya picada amb una mica de mantega i oli.
Quan estigui rossa, incorporeu-hi els bolets tallats a trossos, la sal, el pebre i el Porto. Quan el Porto hagi reduït, afegiu-hi una mica de farina i llet per lligar-ho. Remeneu-ho. Poseu el farcit sobre la pasta de caneló xinesa crua, emboliqueu-los i bulliu-los durant dos minuts en una cassola amb aigua bullint. A continuació, col·loqueu els canelons en una safata per al forn, cobriu-los amb la beixamel que prèviament haureu preparat, el formatge ratllat i una mica de mantega. Gratineu-los al forn durant dos minuts i ja podreu emplatar-los. Podeu decorar-los amb uns tros sos de bolets crus o saltats.
Anar al contingut