Canelons d'ànec

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: San Marco, Escaldes (Engordany)Andorra

INGREDIENTS

  • 8 fulles de col d'hivern
  • 600 g de confit d'ànec
  • 2 carabassons
  • 2 pastanagues
  • parmesà ratllat
  • oli Per a la beixamel de formatge:
  • 300 cc de crema de llet
  • 20 g de mantega
  • 20 g de farina
  • 20 g de parmesà ratllat

PREPARACIÓ

Per començar, feu una beixamel. Foneu la mantega en un cassó i després incorporeu-hi la farina.
Remeneu-ho i, quan la farina estigui daurada, afegiu-hi la crema de llet. Torneu-ho a remenar i feu-ho bullir fins que s'espesseixi. Mentre la beixamel es va fent (no us oblideu d'anar-la remenant), traieu la part central de les fulles de col, que és la part més dura. Bulliu-les durant 10 minuts. En una paella amb oli, salteu la pastanaga (tallada en juliana i prèviament escaldada) i el carabassó, també tallat en juliana. Un cop la beixamel ja sigui ben espessa, tireu-hi el formatge parmesà ratllat. Deixeu que acabi de bullir. Les fulles de col, un cop bullides, refresqueu-les amb aigua freda i escorreu-les. Per a preparar els canelons, talleu les fulles de col en rectangles grans i farciu-les amb el confit d'ànec esmicolat (el podeu comprar fet) i la pastanaga i el carabassó. Ja per acabar, napeu els canelons amb la beixamel i espolseu-hi una mica de formatge parmesà pel damunt. Gratineu-ho al foc a temperatura alta i ja ho podreu servir.
Anar al contingut