Caneló de poltre farcit de pernil i formatge
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 500 g pa ratllat
- 200 g farina
- 4 bistecs de poltre, tallats ben prims
- 100 g formatge de fondre
- 8 talls de pernil dolç
- 2 ous
PREPARACIÓ
1. Salpebrem els bistecs.
2. Els estenem en una superfície plana, al damunt de cada bistec, hi posem el formatge i el pernil dolç i l'emboliquem com si fos un caneló.
3. Els passem, en aquest ordre, per farina, per ou i pel pa ratllat i ho fregim uns 5 minuts.
4. Els deixem reposar en paper absorbent i ja els podem servir.
5. Ho podem acompanyar amb unes verdures a la brasa, que és un acompanyament més lleuger.
2. Els estenem en una superfície plana, al damunt de cada bistec, hi posem el formatge i el pernil dolç i l'emboliquem com si fos un caneló.
3. Els passem, en aquest ordre, per farina, per ou i pel pa ratllat i ho fregim uns 5 minuts.
4. Els deixem reposar en paper absorbent i ja els podem servir.
5. Ho podem acompanyar amb unes verdures a la brasa, que és un acompanyament més lleuger.