Caneló de guacamol amb sardines
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lluís Piera
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Lluís de les Moles, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg d'alvocats
- 4 fulles de pasta Won Ton
- 2 tomàquets
- 1/2 kg ceba de Figueres
- 1/4 de l d'oli d'oliva
- 1 copa de vinagre de Xerès
- 1 llima
- 2 grans d'all
- fines herbes (coriandre)
- fonoll
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Primerament, poseu els filets de sardina nets en un bol, afegiu-hi la sal, el vinagre i l'aigua, i deixeu-los marinar a la nevera durant 24 hores.
Per fer el guacamol, poseu a la Thermomix l'alvocat pelat i tallat a trossets, unes gotes de llima, el coriandre picat, la ceba escaldada, els tomàquets pelats, sense llavors i tallats a dauets, la sal i el pebre, i tritureu-ho.
A continuació, bulliu la pasta Won Ton en una olla amb aigua i sal durant dos minuts i refredeu la pasta en un bol amb aigua i gel.
Tot seguit, estireu els fulls de pasta Won Ton sobre un paper film, farciu-los amb guacamol i enrotlleu-los com uns canelons.
I ja per acabar, emplateu els canelons i poseu-hi els filets de sardines marinats a sobre. Serviu el plat amb una mica d'amanida i fonoll ratllat.
Per fer el guacamol, poseu a la Thermomix l'alvocat pelat i tallat a trossets, unes gotes de llima, el coriandre picat, la ceba escaldada, els tomàquets pelats, sense llavors i tallats a dauets, la sal i el pebre, i tritureu-ho.
A continuació, bulliu la pasta Won Ton en una olla amb aigua i sal durant dos minuts i refredeu la pasta en un bol amb aigua i gel.
Tot seguit, estireu els fulls de pasta Won Ton sobre un paper film, farciu-los amb guacamol i enrotlleu-los com uns canelons.
I ja per acabar, emplateu els canelons i poseu-hi els filets de sardines marinats a sobre. Serviu el plat amb una mica d'amanida i fonoll ratllat.