Caneló cruixent de braó de porc

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Simó Tomàs
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Terrani

INGREDIENTS

  • 2 braons de porc
  • 1 1/2 l d'oli d'oliva
  • 1 ceba
  • pebre negre en gra
  • 1 mango
  • 1 de pasta de rotllo de primavera
  • sucre morè
  • 1 canó de canyella
  • canyella en pols
  • 1 gotet de vi ranci

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un cassó el braó, el pebre en gra, la ceba tendra, l'oli i la canyella.
Deixeu-ho coure a foc molt baix durant dues hores perquè es vagi confitant. A continuació, estireu la pasta, poseu-hi el braó confitat i picat, la ceba confitada i el mango. Enrotlleu-ho com un caneló i poseu-lo en una safata per al forn. Deixeu-ho coure a 200 graus durant 5 o 10 minuts. Per fer la salsa, poseu la ceba confitada, el sucre morè, la canyella en pols i el vi ranci en una paella i deixeu-ho reduir. Després, tritureu-ho amb un 'túrmix'. I ja per acabar, emplateu la salsa i col·loqueu-hi el caneló a sobre. Podeu decorar-ho amb una petita herba.
Anar al contingut