Caneló cruixent de braó de porc
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Simó Tomàs
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Terrani
INGREDIENTS
- 2 braons de porc
- 1 1/2 l d'oli d'oliva
- 1 ceba
- pebre negre en gra
- 1 mango
- 1 de pasta de rotllo de primavera
- sucre morè
- 1 canó de canyella
- canyella en pols
- 1 gotet de vi ranci
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un cassó el braó, el pebre en gra, la ceba tendra, l'oli i la canyella.
Deixeu-ho coure a foc molt baix durant dues hores perquè es vagi confitant. A continuació, estireu la pasta, poseu-hi el braó confitat i picat, la ceba confitada i el mango. Enrotlleu-ho com un caneló i poseu-lo en una safata per al forn. Deixeu-ho coure a 200 graus durant 5 o 10 minuts. Per fer la salsa, poseu la ceba confitada, el sucre morè, la canyella en pols i el vi ranci en una paella i deixeu-ho reduir. Després, tritureu-ho amb un 'túrmix'. I ja per acabar, emplateu la salsa i col·loqueu-hi el caneló a sobre. Podeu decorar-ho amb una petita herba.
Deixeu-ho coure a foc molt baix durant dues hores perquè es vagi confitant. A continuació, estireu la pasta, poseu-hi el braó confitat i picat, la ceba confitada i el mango. Enrotlleu-ho com un caneló i poseu-lo en una safata per al forn. Deixeu-ho coure a 200 graus durant 5 o 10 minuts. Per fer la salsa, poseu la ceba confitada, el sucre morè, la canyella en pols i el vi ranci en una paella i deixeu-ho reduir. Després, tritureu-ho amb un 'túrmix'. I ja per acabar, emplateu la salsa i col·loqueu-hi el caneló a sobre. Podeu decorar-ho amb una petita herba.