Caldós de cigrons amb bledes
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 pot de cigrons en conserva o 80 g de cigrons bullits
- 3 o 4 fulles de bleda
- 250 cl de brou de verdures
- 1 cullerada sopera de romesco
- 1 cullerada d'oli d'oliva
PREPARACIÓ
1. Poseu l'oli en una cassola de vidre o d'algun altre material que pugui anar al microones. Escalfeu-lo 15 segons a 750 W.
2. Traieu-lo del micro i sofregiu-hi el romesco només un moment. Afegiu-hi els cigrons, la seva aigua de cocció i el brou de verdures que calgui per aconseguir el volum de plat.
3. Escalfeu-ho 6 minuts a 450-500 W.
4. Mentrestant, submergiu les bledes en aigua freda, renteu-les, assequeu-les i talleu-les ben petites.
5. Quan la cassola sigui ben calenta, afegiu-hi les bledes, remeneu-les una mica perquè perdin aigua i us hi càpiguen totes, i coeu-ho 2 minuts a 750 W.
6. Deixeu-ho reposar 1 minut, poseu-ho al punt de sal i llestos.
2. Traieu-lo del micro i sofregiu-hi el romesco només un moment. Afegiu-hi els cigrons, la seva aigua de cocció i el brou de verdures que calgui per aconseguir el volum de plat.
3. Escalfeu-ho 6 minuts a 450-500 W.
4. Mentrestant, submergiu les bledes en aigua freda, renteu-les, assequeu-les i talleu-les ben petites.
5. Quan la cassola sigui ben calenta, afegiu-hi les bledes, remeneu-les una mica perquè perdin aigua i us hi càpiguen totes, i coeu-ho 2 minuts a 750 W.
6. Deixeu-ho reposar 1 minut, poseu-ho al punt de sal i llestos.